top of page

Välkomna mångfalden

Vår panel & community är en plattform där DU kan påverka varumärken och offentliga organisationer och hjälpa dem att fatta beslut om sina produkter och tjänster. Du kan även nå ut till andra medlemmar genom vår communityplattform.

Som medlem i vår panel & community kommer du att delta i undersökningar där du kan uttrycka dina tankar och idéer på ett språk du känner dig bekväm med. Det är vad vi kallar en demokratisk och mångfaldsfrämjande panel!

Genom att delta i våra studier får du inflytande över kommersiella och offentliga beslut, och får på så sätt en möjlighet att påverka framtiden.

diversity_blue.jpg

Panel

Vår online-undersökningspanel speglar den kulturella och sociala mångfalden i Sverige. Det är ett forum där våra panelmedlemmar uttrycker sina åsikter genom att delta i undersökningar om olika ämnen och får ersättning för det.

Community

Huvudsyftet med vår community är att vara ett resurscentrum där medlemmarna kan dela med sig av sina erfarenheter. I vår communityplattform kan panelmedlemmarna nå ut till varandra och diskutera sina gemensamma intressen, aktuella frågor och händelser.

Hur funkar det? 

Bli medlem

Med bara några klick kan du bli medlem i den mest mångfaldsfrämjande undersökningspanelen i Sverige.

Vid registreringen behöver du ange: mejladress, ålder, könsidentitet, region, kommun och språk.

All information och alla undersökningar är språkanpassade. När du deltar i våra undersökningar kan du välja vilket språk du föredrar att svara på. 

Delta i studier

Våra undersökningar är flexibla och lättillgängliga. De tar vanligtvis några minuter att besvara och du kan delta när det passar dig. Alla studier är mobilvänliga, lätta att besvara och finns på flera språk.

 

Genom att delta i undersökningar har du möjligheten att göra din röst hörd och vara med och påverka framtiden. 

 

Vi täcker en mängd olika ämnen och studier, så det blir aldrig tråkigt.

Få ersättning

Du får ett antal poäng för varje undersökning du genomför. Antalet poäng beror på undersökningslängden. Ju mer aktivt du deltar i undersökningar, desto fler poäng får du. 

När du har samlat in 99 poäng får du lösa in dem mot ett GoGift presentkort på 99 kr. 

 

Presentkorten kan användas i över 100 svenska butiker, för evenemang och aktiviteter, eller till välgörenhet.

FAQ

En mångfaldspanel som främjar inkludering 

bottom of page